Vinařství Václav Pinot Gris sur lie SUPREMUS 2021,Vinařství Václav Pinot Gris sur lie SUPREMUS 2021


420 Kč

Ve slevě produkt Vinařství Václav Pinot Gris sur lie SUPREMUS 2021,Vinařství Václav Pinot Gris sur lie SUPREMUS 2021 od výrobce Vinařství Václav u nás najdete levně za 420 Kč.

Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství Václav. Selekce těch nejlepších hroznů, limitovaná sklizeň, plná, mohutná, intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS, to jsou komplexní, velká vína, určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Zlatavě-bronzová barva. Nos vína je čistý a přímý s postupně se otvírající elegantní aromatikou s projevem vyzrálého tropického ovoce, sušeného a kandovaného ovoce, skořápkové ovoce a v závěru s jemným nádechem sladkého exotického koření a lehké zemitosti. Patro vína je suché, přímé a expresivní, zároveň však vyvážené a s elegantním projevem po sušeném ovoci, sladkém koření, sušené pomerančové a mandarinkové kůře a dlouho trvající dochutí s tóny opečeného toustového chleba, teplého přepuštěného másla a sladkého koření. Skvěle se hodí k měkkým zrajícím nearomatickým sýrům, kvalitním uzeninám a sušeným masům. Podáváme při teplotě 12-13°C, doporučujeme dekantovat minimálně 30 minut před podáváním. Ocenění: Prague Wine Trophy - 92 bodů,Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství Václav. Selekce těch nejlepších hroznů, limitovaná sklizeň, plná, mohutná, intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS, to jsou komplexní, velká vína, určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Zlatavě-bronzová barva. Nos vína je čistý a přímý s postupně se otvírající elegantní aromatikou s projevem vyzrálého tropického ovoce, sušeného a kandovaného ovoce, skořápkové ovoce a v závěru s jemným nádechem sladkého exotického koření a lehké zemitosti. Patro vína je suché, přímé a expresivní, zároveň však vyvážené a s elegantním projevem po sušeném ovoci, sladkém koření, sušené pomerančové a mandarinkové kůře a dlouho trvající dochutí s tóny opečeného toustového chleba, teplého přepuštěného másla a sladkého koření. Skvěle se hodí k měkkým zrajícím nearomatickým sýrům, kvalitním uzeninám a sušeným masům. Podáváme při teplotě 12-13°C, doporučujeme dekantovat minimálně 30 minut před podáváním. Ocenění: Prague Wine Trophy - 92 bodů.
Dostupnost skladem