Vinařství Václav Pinot Noir SUPREMUS 2021,Vinařství Václav Pinot Noir SUPREMUS 2021


420 Kč

Unikátní produkt Vinařství Václav Pinot Noir SUPREMUS 2021,Vinařství Václav Pinot Noir SUPREMUS 2021 od výrobce Vinařství Václav u nás najdete v akci za 420 Kč.

Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství Václav. Selekce těch nejlepších hroznů, limitovaná sklizeň, plná, mohutná, intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS, to jsou komplexní, velká vína, určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Světle červeně-rubínová barva. Nos vína je čistý a přímý s jemnou a elegantní aromatikou vyzrálého peckového a bobulového ovoce, kompotovaného ovoce a jahodového džemu, sladkého koření a santalového dřeva v závěru pak s nádechem jemné a filigránské květnatosti. Patro vína je suché a přímé s postupně se rozvíjejícím ovocným ušlechtilým tříslem, výrazným a atraktivním projevem po vyzrálém červeném a černém lesním bobulovém a peckovém ovoci, lehkou šťavnatou kyselinou a dlouhou ovocně kořenitou dochutí. Skvěle se hodí k těstovinovým pokrmům, tučnějším rybám (losos, tuňák), lehkým a studeným tepelným úpravám zvěřiny (paštiky, teriny) a kvalitním uzeninám a sušeným masům. Podáváme při teplotě 13-15°C, doporučujeme dekantovat minimálně 60 minut před podáváním. ,Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství Václav. Selekce těch nejlepších hroznů, limitovaná sklizeň, plná, mohutná, intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS, to jsou komplexní, velká vína, určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Světle červeně-rubínová barva. Nos vína je čistý a přímý s jemnou a elegantní aromatikou vyzrálého peckového a bobulového ovoce, kompotovaného ovoce a jahodového džemu, sladkého koření a santalového dřeva v závěru pak s nádechem jemné a filigránské květnatosti. Patro vína je suché a přímé s postupně se rozvíjejícím ovocným ušlechtilým tříslem, výrazným a atraktivním projevem po vyzrálém červeném a černém lesním bobulovém a peckovém ovoci, lehkou šťavnatou kyselinou a dlouhou ovocně kořenitou dochutí. Skvěle se hodí k těstovinovým pokrmům, tučnějším rybám (losos, tuňák), lehkým a studeným tepelným úpravám zvěřiny (paštiky, teriny) a kvalitním uzeninám a sušeným masům. Podáváme při teplotě 13-15°C, doporučujeme dekantovat minimálně 60 minut před podáváním.
Dostupnost out of stock

Další produkty v kategorii Vína