Massimiliano Croci Campedello 2018,Massimiliano Croci Campedello 2018


485 Kč

Unikátní produkt Massimiliano Croci Campedello 2018,Massimiliano Croci Campedello 2018 od výrobce Massimiliano Croci u nás najdete téměř zadarmo za 485 Kč.

Veselé, ovocné, voňavé bílé cuvée - 60% Malvasia di candia, 20 % Trebbiano,15 % Ortrugo, 3 % Sauvignon, 2 % Marsanne. Zrání 7 měsíců v betonových kádích.   Nejtypičtější z vín vinařství Croci. Má výraznou slámově žlutou/oranžovou barvu. Od charakteristické ovocné a jemně svěží vůně, kterou lze cítit na konci fermentace, přechází zráním v láhvi k charakteristickým vůním chlebové kůrky. Je to příjemné víno, dobře pitelné pro každou příležitost.   Jedinečná a unikátní PŘÍRODNÍ FRIZZANTE, to je jeden z přírodních zázraků, který vám na vaší cestě objevování vína nabízí vinařství Croci.   Už od počátku svého vstupu do vinařství Massimiliano Croci směřoval své úsilí k produkci kvalitních vín, což je jistě záměr, který vzala za svůj většina rodinných vinařství nejen v Itálii. Jedinečné je zde zaměření se na specifičnost a lokální unikátnost vín Piacenza. Vše se zde skrývá, tak jako u vína často, v onom tajemném slůvku terroir. Půdní složení Monterosso je chudé na dusík, a to vede k tomu, že vína z hroznů zde sklízených přirozeně nedokvašují. Jsou pak stáčena do lahví s přirozeným zbytkovým cukrem. Na jaře, kdy se sklep zahřívá, se původní kvasinky v láhvi aktivují a dochází k samovolné fermentaci. Tato vína mají unikátní organoleptické vlastnosti. Od ostatních šumivých vín se odlišují velmi jemnými bublinkami, které vás pohladí na patře, mají jemnou vůni chlebové kůrky a suchý projev s lehkou hořčinkou v závěru.   Tato malá velká vína jsou láhvována na jaře a po období zrání jsou tato lehce perlivá a plně vyvinutá vína připravena k pití na konci léta. Pokud je budete konzumovat touto dobou, potěší vás jemné ovocné tóny kombinované s autolytickými, později pak vína získávají ještě větší jemnost a komplexnost. Ideální doba pro otevření těchto vín se může lišit podle ročníku, ale obecně je to jeden rok po nalahvování.    Servis těchto vín - chcete-li odstranit jemný přirozený zákal, nalívejte víno opatrně, vyhněte se třepání, nebo jej nalijte o něco dříve, aby došlo k jeho usazení před konzumací.   Podávejte dobře vychlazené na 8-10°C,Veselé, ovocné, voňavé bílé cuvée - 60% Malvasia di candia, 20 % Trebbiano,15 % Ortrugo, 3 % Sauvignon, 2 % Marsanne. Zrání 7 měsíců v betonových kádích.   Nejtypičtější z vín vinařství Croci. Má výraznou slámově žlutou/oranžovou barvu. Od charakteristické ovocné a jemně svěží vůně, kterou lze cítit na konci fermentace, přechází zráním v láhvi k charakteristickým vůním chlebové kůrky. Je to příjemné víno, dobře pitelné pro každou příležitost.   Jedinečná a unikátní PŘÍRODNÍ FRIZZANTE, to je jeden z přírodních zázraků, který vám na vaší cestě objevování vína nabízí vinařství Croci.   Už od počátku svého vstupu do vinařství Massimiliano Croci směřoval své úsilí k produkci kvalitních vín, což je jistě záměr, který vzala za svůj většina rodinných vinařství nejen v Itálii. Jedinečné je zde zaměření se na specifičnost a lokální unikátnost vín Piacenza. Vše se zde skrývá, tak jako u vína často, v onom tajemném slůvku terroir. Půdní složení Monterosso je chudé na dusík, a to vede k tomu, že vína z hroznů zde sklízených přirozeně nedokvašují. Jsou pak stáčena do lahví s přirozeným zbytkovým cukrem. Na jaře, kdy se sklep zahřívá, se původní kvasinky v láhvi aktivují a dochází k samovolné fermentaci. Tato vína mají unikátní organoleptické vlastnosti. Od ostatních šumivých vín se odlišují velmi jemnými bublinkami, které vás pohladí na patře, mají jemnou vůni chlebové kůrky a suchý projev s lehkou hořčinkou v závěru.   Tato malá velká vína jsou láhvována na jaře a po období zrání jsou tato lehce perlivá a plně vyvinutá vína připravena k pití na konci léta. Pokud je budete konzumovat touto dobou, potěší vás jemné ovocné tóny kombinované s autolytickými, později pak vína získávají ještě větší jemnost a komplexnost. Ideální doba pro otevření těchto vín se může lišit podle ročníku, ale obecně je to jeden rok po nalahvování.    Servis těchto vín - chcete-li odstranit jemný přirozený zákal, nalívejte víno opatrně, vyhněte se třepání, nebo jej nalijte o něco dříve, aby došlo k jeho usazení před konzumací.   Podávejte dobře vychlazené na 8-10°C.
Dostupnost out of stock

Další produkty v kategorii Vína