Massimiliano Croci Gutturnio sur lie 2015, DOC,Massimiliano Croci Gutturnio sur lie 2015, DOC


485 Kč

Designový produkt Massimiliano Croci Gutturnio sur lie 2015, DOC,Massimiliano Croci Gutturnio sur lie 2015, DOC od výrobce Massimiliano Croci u nás najdete ve slevě za 485 Kč.

Klasifikované DOC Gutturnio – 60% Barbera a 40% Bonarda. Macerace 15-20 dní, Zrání 8 měsíců v nerezu a následně minimálně 12 měsíců na láhvi. Víno má hlubokou rubínovou barvu. Vůně má tendenci se pomalu otevírat a je intenzivní, od svěžích a ovocných tónů, které jsou cítit na konci fermentace, postupně přecházejí v průběhu času ke stále složitějším tónům pocházejícím z kontaktu s kvasinkami.   Jedinečná a unikátní PŘÍRODNÍ FRIZZANTE, to je jeden z přírodních zázraků, který vám na vaší cestě objevování vína nabízí vinařství Croci.   Už od počátku svého vstupu do vinařství Massimiliano Croci směřoval své úsilí k produkci kvalitních vín, což je jistě záměr, který vzala za svůj většina rodinných vinařství nejen v Itálii. Jedinečné je zde zaměření se na specifičnost a lokální unikátnost vín Piacenza. Vše se zde skrývá, tak jako u vína často, v onom tajemném slůvku terroir. Půdní složení Monterosso je chudé na dusík, a to vede k tomu, že vína z hroznů zde sklízených přirozeně nedokvašují. Jsou pak stáčena do lahví s přirozeným zbytkovým cukrem. Na jaře, kdy se sklep zahřívá, se původní kvasinky v láhvi aktivují a dochází k samovolné fermentaci. Tato vína mají unikátní organoleptické vlastnosti. Od ostatních šumivých vín se odlišují velmi jemnými bublinkami, které vás pohladí na patře, mají jemnou vůni chlebové kůrky a suchý projev s lehkou hořčinkou v závěru.   Tato malá velká vína jsou láhvována na jaře a po období zrání jsou tato lehce perlivá a plně vyvinutá vína připravena k pití na konci léta. Pokud je budete konzumovat touto dobou, potěší vás jemné ovocné tóny kombinované s autolytickými, později pak vína získávají ještě větší jemnost a komplexnost.    Servis těchto vín - chcete-li odstranit jemný přirozený zákal, nalívejte víno opatrně, vyhněte se třepání, nebo jej nalijte o něco dříve, aby došlo k jeho usazení před konzumací.   Víno podávejte při teplotě 15-20°C a rozlévejte s ohledem na mírnou usazeninu na dně láhve. Báječně se hodí zejména k polévkám a vařeným masům. ,Klasifikované DOC Gutturnio – 60% Barbera a 40% Bonarda. Macerace 15-20 dní, Zrání 8 měsíců v nerezu a následně minimálně 12 měsíců na láhvi. Víno má hlubokou rubínovou barvu. Vůně má tendenci se pomalu otevírat a je intenzivní, od svěžích a ovocných tónů, které jsou cítit na konci fermentace, postupně přecházejí v průběhu času ke stále složitějším tónům pocházejícím z kontaktu s kvasinkami.   Jedinečná a unikátní PŘÍRODNÍ FRIZZANTE, to je jeden z přírodních zázraků, který vám na vaší cestě objevování vína nabízí vinařství Croci.   Už od počátku svého vstupu do vinařství Massimiliano Croci směřoval své úsilí k produkci kvalitních vín, což je jistě záměr, který vzala za svůj většina rodinných vinařství nejen v Itálii. Jedinečné je zde zaměření se na specifičnost a lokální unikátnost vín Piacenza. Vše se zde skrývá, tak jako u vína často, v onom tajemném slůvku terroir. Půdní složení Monterosso je chudé na dusík, a to vede k tomu, že vína z hroznů zde sklízených přirozeně nedokvašují. Jsou pak stáčena do lahví s přirozeným zbytkovým cukrem. Na jaře, kdy se sklep zahřívá, se původní kvasinky v láhvi aktivují a dochází k samovolné fermentaci. Tato vína mají unikátní organoleptické vlastnosti. Od ostatních šumivých vín se odlišují velmi jemnými bublinkami, které vás pohladí na patře, mají jemnou vůni chlebové kůrky a suchý projev s lehkou hořčinkou v závěru.   Tato malá velká vína jsou láhvována na jaře a po období zrání jsou tato lehce perlivá a plně vyvinutá vína připravena k pití na konci léta. Pokud je budete konzumovat touto dobou, potěší vás jemné ovocné tóny kombinované s autolytickými, později pak vína získávají ještě větší jemnost a komplexnost.    Servis těchto vín - chcete-li odstranit jemný přirozený zákal, nalívejte víno opatrně, vyhněte se třepání, nebo jej nalijte o něco dříve, aby došlo k jeho usazení před konzumací.   Víno podávejte při teplotě 15-20°C a rozlévejte s ohledem na mírnou usazeninu na dně láhve. Báječně se hodí zejména k polévkám a vařeným masům.
Dostupnost skladem